Προσωπικός Αγγελιοφόρος-Παρουσίαση βιβλίου

Η σελίδα προβλήθηκε: 29 φορές

Ιδιωτική έκδοση σε μορφή e-book

Βόλος – Φεβρουάριος 2015

ISBN 978-960-93-6728-8

για να κατεβάσετε το αρχείο (σε μορφή pdf) στον υπολογιστή σας πατήστε Προσωπικός Αγγελιοφόρος

 

Το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι ένας τρόπος που ωφελεί ιδιαίτερα τους νέους συγγραφείς, αυτούς που συνήθως είναι αποκλεισμένοι από τα μεγάλα εκδοτικά κέντρα.

 Το αναγνωστικό κοινό, με τη σειρά του, παραμένει ουσιαστικά αποκλεισμένο από τον συγγραφέα που δεν έχει τα μέσα να προωθήσει το έργο του.

 Ευτυχώς η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την τεχνολογία των υπολογιστών που επιτρέπει σε ένα συγγραφέα να δημιουργεί και να διαθέτει ο ίδιος τα έργα του μέσα από το διαδίκτυο.

 Ασφαλώς και υπάρχει νόμος που προστατεύει την εργασία ενός συγγραφέα. Αλλά όπως όλοι οι νόμοι έτσι κι αυτός εξαρτάται κυρίως από τους συνειδητοποιημένους πολίτες.

 Οι χρήστες τέτοιων έργων πρέπει να έχουν την ευαισθησία και να συντελούν στον περιορισμό της λαθρανάγνωσης. Άλλωστε η τιμή προμήθειας ενός τέτοιου έργου επιτρέπει σε όλους να το αποκτήσουν ενώ παράλληλα καλύπτει κάποια από τα έξοδα του συγγραφέα, τουλάχιστον για τον χρόνο που διέθεσε αναζητώντας πηγές.

 Ο λαθραναγνώστης δεν γίνεται πλουσιότερος ενώ ο συγγραφέας μπορεί να οδηγηθεί στην απογοήτευση και η φωνή του να σιγήσει. Βοήθησε και εσύ να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Θυμήσου, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συγγραφέα, ο αναγνώστης όμως απολαμβάνει το έργο του και ωφελείται από αυτό.

 Εισαγωγή

Ο μικρός Μεντ και η φίλη του Έλαβ

είναι οι ήρωες μιας ιστορίας

που συνέβη κάποτε σε μια μακρινή βόρεια χώρα

εκεί που η κρύα, ακόμα και το καλοκαίρι, θάλασσα

και τα ψηλά και πάντα χιονισμένα βουνά

διαμορφώνουν σκληρά

τον χαρακτήρα των ανθρώπων.

Τα δύο αυτά παιδιά, άθελά τους,

Συμμετέχουν σε έργα μεγάλων

πότε με αφέλεια και άλλοτε με σοβαρότητα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *