12 Κεφάλαια σε 24 μέρες

Η σελίδα προβλήθηκε: 239 φορές

Γράφει ο Μίλτος Μόσχος

12 Κεφάλαια σε 24 μέρες

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πιο κάτω.

Υπάρχει ένα διήγημα που ήδη έχει γραφτεί και αποτελείται από 12 κεφάλαια. Αναφέρεται σε μια συνηθισμένη παρέα σαν αυτές που όλοι έχουμε πάρει μέρος σε κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Κάπου εκεί μέσα μπορεί να αναγνωρίσετε και σεις τον εαυτό σας. Ή θα θέλατε πολύ να είχατε υπάρξει μέλος αυτής της παρέας.

Και τι αποφάσισα, λοιπόν;

Να δημοσιεύω κάθε 2 μέρες από ένα κεφάλαιο. Σε 24 μέρες όλο το διήγημα θα έχει ξεδιπλωθεί.

Δεν ξέρω αν θα είναι μια καλή ή μια κακή ιδέα, ο χρόνος θα το δείξει.

Τι περιμένω να κερδίσω εγώ;

Τα σχόλια αυτών που θα τύχει να τα διαβάσουν.

Θα προτιμούσα τα κακά σχόλια από τα καλά. Αυτά θα με έκαναν σοφότερο.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν.

Για να κατεβάσετε το έργο, κάντε κλικ στους πιο κάτω συνδέσμους:

“Η Ερίτιμος παρέα μας”

πρώτο

δεύτερο

τρίτο

τέταρτο

πέμπτο

έκτο

έβδομο

όγδοο

ένατο

δέκατο

ενδέκατο

δωδέκατο

1 σκέψη στο “12 Κεφάλαια σε 24 μέρες

  1. Αυτό είναι το καλύτερο, κατά τη γνώμη μου. Ο αναγνώστης πρέπει να παίρνει μια καλή γεύση από το δημιούργημα κάποιου, να σχηματίζει εικόνα. Αν αυτή η εικόνα είναι χρήσιμη δλδ περιέχει κάποια στοιχεία που τού φαίνονται ικανά να προσαρμόσει (και να βελτιώσει κάτι) τη ζωή του, τότε θα αγοράσει και το βιβλίο.
    Άρα, το κάθε βιβλίο , ως περιεχόμενο, πρέπει να δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις ή να λύνει αντίστοιχα προβλήματα στον κάθε αναγνώστη αλλιώς είναι άχρηστο ή αποσκοπεί σε εξαπάτηση (αυτά είναι τα περισσότερα βιβλία κάποιων πολύ διαδεδομένων κυριών που κάθε 10 μέρες βγάζουν νέο βιβλίο, οι αγαπημένες των αντίστοιχων άχρηστων εκδοτών).
    Επομένως, επιδοκιμάζω αυτή την πρόταση και, ελπίζω πως, ανάλογα με την ανταπόκριση θα σου δώσει “οδηγίες” για βελτίωση του περιεχομένου ή για κάποιο επόμενο. Λυπάμαι που αυτή η ανταπόκριση λείπει σήμερα. Προσπαθεί να το κάνει ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ δίνοντας το mail του συγγραφέα. Δυστυχώς σχεδόν κανείς από τους αναγνώστες δεν κάνει χρήση του δικαιώματος και να πει καθαρά τι περίμενε από το βιβλίο που διάβασε. Προσωπικά, έφερα σε δύσκολη θέση μια συγγραφέα που μου απάντησε πολύ διπλωματικά μεν αλλά κατάλαβα πως δεν ήθελε να δώσει συγκεκριμένη θέση / άποψη για το θέμα που διαπραγματευόταν στο βιβλίο της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *