WebRadio Οι συνεργάτες

Home » Blog » Απόψεις » WebRadio Οι συνεργάτες


Οι συνεργάτες στο πρόγραμμα του Web Radio Mbooks

Επιλέξτε το πιο κάτω link και καλή σας ακρόαση!

mbooks.radio365.gr


Βιογραφικό της συγγραφέως Ελένης Πετροπούλου:

WebRadio Mbooks.radio365.gr WebRadio Mbooks.radio365.gr

Η Ελένη Πετροπούλου από πολύ μικρή σκαρφιζόταν ιστορίες που την ταξίδευαν σε τόπους μαγικούς, πολύχρωμους όπου ζούσε ξακουστές περιπέτειες. Μεγαλώνοντας συνέχισε να διηγείται ιστορίες στους μαθητές της καθώς σπούδασε νηπιαγωγός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξασκεί αυτό το επάγγελμα μέχρι και σήμερα. Κατόπιν, έκανε μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και μετεκπαιδεύσεις στην μουσικοκινητική, το θεατρικό παιχνίδι, το κουκλοθέατρο, τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση και την ειδική αγωγή. Είναι εκπαιδεύτρια ρομποτικής και εμψυχώτρια μουσειακής αγωγής και πολιτιστικών προγραμμάτων με συμμετοχή σε αρκετά εθελοντικά προγράμματα και συνέδρια για την εκπαίδευση. Όνειρο της είναι να επιβιβάσει τους μικρούς της αναγνώστες στο καράβι για ένα ταξίδι με προορισμό τη φαντασία.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα:

ιστοσελίδα: https://gemoleni.blogspot.com

mail: gemoleni@gmail.com


Βιογραφικό της συγγραφέως Σοφίας Τανακίδου:

Η Σοφία Τανακίδου γεννήθηκε στη Μακρυνίτσα Σερρών και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Μένει μόνιμα πια στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Γράφει από την εφηβική της ηλικία ποίηση. Έχει λάβει μέρος σε ποιητικούς διαγωνισμούς και ποιήματα της έχουν φιλοξενηθεί σε blogs, sites και ραδιοφωνικές εκπομπές. Συμμετέχει σε αυτοέκδοση ποιητικής συλλογής με τη συνεργασία δύο ακόμα ποιητών με τον τίτλο “Τρι-λογία ψυχής” το 2018. Το 2020 εκδίδει την πρώτη της προσωπική συλλογή με τίτλο «Σοφίας ποίηση» από την εκδοτική Δυάς. Το ίδιο διάστημα εκδίδει την πρώτη της νουβέλα αυτοέκδοση «Ελπίδα. Το βιβλίο που κάηκε» που διακινείται σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή. Το 2020 πήρε μέρος στην πρώτη ποιητική συλλογή του blog https://poetry-road-dream.blogspot.com που διαχειρίζεται μαζί με τον Χρήστο Παπαχρυσάφη. Η συλλογή έχει την ονομασία του blog «Ποίηση. Ένας δρόμος προς το όνειρο. Θεσσαλονίκη- Αθήνα». Το 2021 πήρε μέρος στο δεύτερο βιβλίο του μπλογκ με τίτλο ” Ποίηση. Ένας δρόμος προς το όνειρο. Σεργιάνι στην Ελλάδα” στη συλλογή ποίησης “Του έρωτα το κόκκινο” από τις εκδόσεις Όστρια.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα:

Θα τη βρείτε: https://www.facebook.com/sofia.sofaki97


Βιογραφικό του συγγραφέα Χρήστου Παπαχρυσάφη:

WebRadio Οι συνεργάτες WebRadio Οι συνεργάτες

Ο Χρήστος Παπαχρυσάφης είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες και δύο εγγόνια από την μεγάλη του κόρη.

Από νεαρή ηλικία γράφει στίχους για μελοποίηση και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται και με την ποίηση, στην αρχή με σατυρικό στίχο και με την πάροδο του χρόνου με τα κακώς κείμενα της καθημερινότητα και όχι μόνο.

Με την παιδική του φίλη Σοφία Τανακίδου διατηρούνε το blog poetry-road-dream.blogspot.com για τη διάδοση της ποίησης και του γραπτού λόγου στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι το επιθυμούν με τα δικά τους πονήματα.

Η αδυναμία του, αλλά και των φίλων που έκανε μέσα από την ποίηση να εκδώσουν βιβλίο τον προβλημάτισε και έψαξε λύσεις για την δημιουργία αυτοεκδόσεων.

Έχει ήδη συμμετάσχει στη συλλογή ποιημάτων “Τριλογία ψυχής” με δύο ακόμα ποιήτριες όπου είχε την επιμέλεια των κειμένων καθώς και την έκδοση του. Έχει επιμεληθεί τα κείμενα καθώς και την έκδοση τριών βιβλίων του blog που διατηρεί, «Ποίηση. Ένας δρόμος προς το όνειρο» με υπότιτλους «Θεσσαλονίκη – Αθήνα» όπου συμμετέχουν ποιητές και ποιήτριες από τις δυο πόλεις, «Σεργιάνι στην Ελλάδα» με ποιητές και ποιήτριες από όλη την Ελλάδα και «Ελλάδα – Κύπρος» όπου συμμετέχουν ποιητές και ποιήτριες από Ελλάδα και Κύπρο. Έχει κάνει και την επιμέλεια και έκδοση δύο βιβλίων της συγγραφέως και ποιήτριας Σοφίας Τανακίδου, της νουβέλας «Ελπίδα. Το βιβλίο που κάηκε» και του μυθιστορήματος «Οι λύκοι που ονειρεύτηκα» που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο. Επίσης έχει την επιμέλεια του βιβλίου ποίησης «Ανάσες ζωής» της ποιήτριας Μαρίας Χατζηδημητρίου που θα κυκλοφορήσει τις αμέσως επόμενες μέρες.

Επικοινωνία με τη συγγραφέα:

θα τον βρείτε στο: chrispap.art@gmail.com


Θα θέλατε…

να λαμβάνετε στο mail σας τις νέες αναρτήσεις του site; [στην επιφυλλίδα μπορείτε να το κάνετε]

να διαβάσετε κάτι άλλο και όχι αυτό που διαβάσατε;

να στείλετε τα σχόλια σας στο mail μου;


 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *