λίγα λόγια για μένα

Ονομάζομαι Μίλτος Μόσχος, σπούδασα στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών, και ασχολούμαι μερικά χρόνια τώρα με τη συγγραφή κειμένων. Πολύτιμος βοηθός, για μένα, σε αυτήν τη “συγγραφική τρέλα” είναι το Σεμινάριο για την Επιμέλεια κειμένων που παρακολούθησα στο ΕΚΠΑ (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας).

Γεννήθηκα στον Πειραιά και διαμένω στην Αθήνα. Είχα την ευκαιρία να ταξιδέψω σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και έχω ισχυρές εικόνες από όλες τους. Πολλές από αυτές έγιναν οι τόποι όπου εξελίσσονται τα γραπτά μου. Και πολλοί άνθρωποι που γνώρισα σε αυτές έντυσαν τους χαρακτήρες των βιβλίων μου.

Αυτή η Ιστοσελίδα, για μένα, είναι το προσωπικό μου καταφύγιο, κάτι σαν το σπίτι μου. Μέσα εδώ χτίζω μυθιστορίες και διηγήματα, εκφράζω απόψεις για τη λογοτεχνία και υποστηρίζω σταθερά τους νέους συγγραφείς και τα έργα τους.

Μέσα εδώ δημοσιεύω τα κείμενά μου, κείμενα φίλων συγγραφέων και κείμενα επισκεπτών της σελίδας, που δεν διαθέτουν δική τους σελίδα, εφόσον το επιθυμούν.

Έχω την υποψία ότι θα γίνουν φανταστικά ταξίδια. Το ταξίδι ήδη ξεκίνησε!


Αν επιθυμείτε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις μου, μπορείτε στο υποσέλιδο να συμπληρώσετε το mail σας και θα λαμβάνετε ενημέρωση με ό,τι δημοσιεύω (το μέγιστο τέσσερις αναρτήσεις το μήνα).