Λογοτεχνικό περιοδικό "Γλαρόλυκοι" front σελίδα

Λογοτεχνικό περιοδικό Γλαρόλυκοι

Home » Blog » Δημοσιεύσεις βιβλίων » Λογοτεχνικό περιοδικό Γλαρόλυκοι


Περί τίνος πρόκειται;

Εκδόθηκε και δημοσεύτηκε στην ιστοσελίδα https://glarolykoi.net/ το πρώτο Λογοτεχνικό περιοδικό “Γλαρόλυκοι” με ποιήματα, διηγήματα και απόψεις. Γράφουν σε ομαδική συλλογή διάφοροι λογοτέχνες.  Έχω τη χαρά να συμμετέχω και εγώ με το χρονογράφημα “Η Κοτσίδα”. Το περιοδικό είναι ηλεκτρονικό και είναι ελεύθερης διακίνησης.

Αξιόλογη προσπάθεια που ίσως στο μέλλον δώσει κάτι μεγαλύτερο, όπως είναι το όνειρο όλων των νεοεμφανιζόμενων λογοτεχνών για έντυπη έκδοση που θα οργανώνεται από τους ίδιους τους συντελεστές των έργων. Γνωστό σέ όλους θέμα που δεν είναι η κατάλληλη ώρα να το αναλύσουμε ξανά εδώ.

Το εξώφυλλό του είναι ευφάνταστο και οι ιστορίες που δημοσιεύει ενδιαφέρουσες.

 Το Δ.Τ. που συνοδεύει το περιοδικό είναι το πιο κάτω:

“Το πρώτο τεύχος του ελεύθερου λογοτεχνικού περιοδικού των Ανεξάρτητων Εκδόσεων Γλαρόλυκοι είναι γεγονός! 68 σελίδες γεμάτες ποίηση, διηγήματα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις κι απόψεις σας περιμένουν να τις ξεφυλλίσετε και να τις απολαύσετε! Διαθέσιμο ως PDF, offline APP και online FLIPBOOK.

Την εικονογράφηση ανέλαβε η Στεφανία Αϊβαλάκι, “απογειώνοντας” το αποτέλεσμα με το μαγευτικό εξώφυλλο που σε προδιαθέτει για την ποικιλία και την ποιότητα του περιεχομένου, το οποίο καταλήγει σε ένα εξίσου όμορφο οπισθόφυλλο, ολοκληρώνοντας έτσι το λογοτεχνικό ταξίδι του πρώτου τεύχους.

Κατεβάστε το μορφότυπο που σας βολεύει και ξεκινήστε την ανάγνωση μπαίνοντας σ’ έναν υπέροχο κόσμο φαντασίας, στο link Γλαρόλυκους.”

Και το καταπληκτικό οπισθόφυλλο της έκδοσης:

Λογοτεχνικό περιοδικό "Γλαρόλυκοι" οπισθόφυλλο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα θέλατε…

να σχολιάσετε την ανάρτηση αυτή; [κατεβείτε πιο κάτω και αφήστε ένα σχόλιο σας]

να λαμβάνετε στο mail σας τις νέες αναρτήσεις του site; [στην επιφυλίδα μπορείτε να το κάνετε]

να διαβάσετε κάτι άλλο και όχι αυτό που διαβάσατε;

να στείλετε τα σχόλια σας στο mail μου;


 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *