Το αποτέλεσμα ισούται με αγάπη

Home » Blog » τα Βιβλία μου » Το αποτέλεσμα ισούται με αγάπη


διήγημα, “Το αποτέλεσμα ισούται με αγάπη” – σελίδες 242 – Αυτοέκδοση από: moschosbooks.gr, 2022

Ελένη Πετροπούλου και Μίλτος Μόσχος

ISBN: 978-618-00-3995-5

Μια κοινή συγγραφική δουλειά στην οποία εκτίθενται οι σχέσεις άντρα-γυναίκας με βαθιά συγκρουσιακούς χαρακτήρες ο καθένας. Επιλέξαμε αυτή την κοινή δουλειά για να δώσουμε ρεαλιστικότερα την οπτική γωνία με την οποία βλέπουν τη σχέση του ζευγαριού τα δύο φύλα. Σε κομβικά σημεία της ιστορίας αναλαμβάνουν ρόλο τα τυχαία γεγονότα της ζωής, για να φανεί πόσο αυτά επηρεάζουν τους ανθρώπινους χαρακτήρες και πόσο μπορεί να αλλάξουν τη βούλησή μας.

Η αρχέγονη μάχη των δύο φύλων και η επιθυμία επιβολής του ενός επί του άλλου, φέρνουν τη νίκη σε μια ερωτική σχέση που θα κλονίσει τα πιστεύω τους και τις αντοχές τους. Με διαφορετικά όπλα ο καθένας.

Λόγω σύμπτωσης, λόγω συγκυρίας αλλά καθόλου λόγω τύχης, αυτοί οι δυο τύποι δένουν για τα καλά. Η ζωή, όμως, παίζει συνεχώς παιχνίδια που τους αναγκάζει να αποσύρονται στα ταμπούρια τους.

Η τελική μάχη είναι προ των πυλών και η αγάπη παλεύει με το μίσος, την αμφιβολία και τα απρόοπτα, όπως κάθε αληθινή ανθρώπινη σχέση.

Το αποτέλεσμα της σχέσης θα εκπλήξει και θα σπείρει στο μυαλό των ηρώων αλλά και του αναγνώστη βαθιά ερωτήματα για το μέγεθος, τη μορφή και την αξία του μοναδικού συναισθήματος που ονομάζεται αγάπη. Τελικά αγάπη ή ψυχρή βούληση;

επιλέξτε το εικονίδιο για να ξεφυλλίσετε (δωρεάν) τις πρώτες σελίδες
επιλέξτε το εικονίδιο για να σας σταλεί το e-book στο mail σας (με συμβολικό κόστος αποστολής)
επιλέξτε το εικονίδιο για να σας σταλεί το έντυπο βιβλίο ταχυδρομικά

θα θέλατε…

  • να αφήσετε το σχόλιο σας στο τέλος της ανάρτησης;
  • να στείλετε τα σχόλια σας στο mail μου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *