Χριστίνα Παλαιολόγου

Home » Blog » Δημοσιεύσεις βιβλίων » Χριστίνα Παλαιολόγου


Δύο νέα βιβλία της Χριστίνας Παλαιολόγου

ανατιδοΦοβία

Ένα συλλογικό αστυνομικό μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουνίου του 2019.

Ένας καταξιωμένος συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, ο Τριαντάφυλλος Σγκάφας, γυρίζει μετά από πολλά χρόνια στη γενέτειρά του την Καστοριά για να βρεθεί απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή στο μάτι του κυκλώνα μιας σειράς δολοφονιών.

Την επόμενη μέρα των Φώτων, μετά από ένα ξέφρενο γλέντι στα Ραγκουτσάρια, θα ξυπνήσει μέσα σε ένα σκοτεινό γουναράδικο, αγκαλιά με το σφαγιασμένο πτώμα ενός παλιού του συμμαθητή του Διαμαντή. Η μνήμη του Τριαντάφυλλου δεν τον βοηθά να θυμηθεί τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Μόνο απορίες του γεννά κάθε καινούρια ανακάλυψη.

Ποιος είναι ο κλόουν που είδε σε μπαρ στο καρναβάλι; Ποιος τον παρακολουθεί μέσα στις σκιές σε κάθε του βήμα; Πόσο μπλεγμένη είναι η Κατερίνα, η γυναίκα του Διαμαντή αλλά και ο μεγάλος παιδικός έρωτας του Τριαντάφυλλου; Μήπως τελικά είναι ο ίδιος ο δολοφόνος; Κι ενώ όλα μοιάζουν να ξεδιαλύνουν και να φτάνουν στο τέλος τους, ένας νέος φόνος, ανατρέπει ξανά την πορεία της υπόθεσης, θέτοντας καινούρια, αναπάντητα ερωτήματα.

Μία ιστορία, τρεις συγγραφείς και το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της ΑΝΙΜΑ θα σας κόψει την ανάσα φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με τις δικές σας, βαθύτερες φοβίες.

 

 

Πέρνα την πόρτα

Μια νουβέλα εσωτερικής αναζήτησης και αυτοβελτίωσης μέσα απ’ την ιστορία ενός χρήστη.

Οπισθόφυλλο

Σε ποιο βαθμό μπορεί το παρελθόν να επηρεάσει τη ζωή μας;

Μπορούν οι πληγές που μας στοιχειώνουν να επουλωθούν οριστικά;

Πόσο δύσκολο είναι να αποδεχτούμε την άλλη πλευρά του εαυτού μας;

Ο Νάσος προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο του εθισμού του, ανακαλύπτοντας, περνώντας την πόρτα, την αστείρευτη δύναμη του ανθρώπου.

 


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *