έγκλημα στο ναύπλιο

Ένα ξεχασμένο έγκλημα στο Ναύπλιο

Home » Blog » τα Βιβλία μου » Ένα ξεχασμένο έγκλημα στο Ναύπλιο

[δείτε όλη τη λίστα των βιβλίων μου]

Αστυνομικό Διήγημα

λίγα λόγια για το έργο…

Το αστυνομικό μυθιστόρημα “Ένα ξεχασμένο έγκλημα στο Ναύπλιο” που λαμβάνει χώρα στο Ναύπλιο γύρω στο 2011. Βασικός ήρωας ο ιδιοκτήτης ενός από τα παλιά φαρμακεία της πόλης. Μπλεγμένοι σ’ αυτήν τη σκοτεινή ιστορία η πρώην γυναίκα του φαρμακοποιού και ο γιος τους. Από κοντά η βοηθός του φαρμακοποιού, η Σπυριδούλα. Τα δύο αδέλφια της πρώην γυναίκας του φαρμακοποιού, δηλαδή ο Βραζιλιάνος και η Ουρανία. Τυλιγμένοι στο κουβάρι η Μαρία νυν σύντροφος του φαρμακοποιού, ένας παπάς και μια γειτόνισσα που όλα τα βλέπει.

Αναζητούνται τετρακόσιες χιλιάδες ευρω και ένα πτώμα που ψάχνουν επίμονα να βρουν οι αστυνόμοι. Κάποια στιγμή εμπλέκεται στην υπόθεση και ένας ντετέκτιβ, ο Στέλιος Παλαιολόγος.

Ο Ναυπλιώτης αστυνόμος, ο Θεοφίλου, που ανέλαβε πρώτος δεν τα βγάζει πέρα με τίποτα. Ζητάει βοήθεια από την Αθήνα και το ανθρωποκτονιών του στέλνει τους δυο καλύτερους Αθηναίους αστυνόμους που έχει. Αυτοί, οι αστυνόμοι, πρόκειται να δέσουν την κατηγορία. Γιατί, δεν ανέχονται να τους ξεφύγει ο δολοφόνος, θα τον χώσουν μέσα και μάλιστα πολύ βαθιά. Το “ξεχασμένο έγκλημα στο Ναύπλιο” θα ξεσκεπαστεί.


Αυτοέκδοση από: moschosbooks.gr, 2021, σελίδες 238, ISBN: 9781794870758

επιλέξτε το εικονίδιο για να ξεφυλλίσετε (δωρεάν) τις πρώτες σελίδες

 κάνετε κλικ στο εικονίδιο για να λάβετε το ebook στο mail σας,  (αρχείο pdf).

επιλέξτε το εικονίδιο για να σας σταλεί το έντυπο βιβλίο ταχυδρομικά


[δείτε όλη τη λίστα των βιβλίων μου]

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *